Kompass tatuering

  • Publicerad fredag, 29 april 2016 15:39
  • Träffar: 5849
Användarbetyg:  / 0
DåligtBra 

Kompass tatuering
Kompass är en av de viktigaste i marin värld. Det finns många betydelser som står bakom kompass tatuering design. Kompass tatuering är mycket populär bland seglare, resenärer och de som fruktar att gå vilse eller som letar efter den rätta vägen.

 Du kan få en kompass tatuering på vilken kroppsdel som helst som arm, led, handled, armbåge, öra, bakom örat, revben, fot, ärm, osv. Dessa kompass tatueringar är tilltänkt för både män och kvinnor.

Den här marina symbolen var väldigt populär bland tidiga seglare och man trodde att om du fick en kompass tatuering, då skulle den skydda dig på svår sjögång och se till att du återvände hem säker. En av de viktigaste orsakerna seglare valt de tatueringar var för skydd.

Kompass tatueringar kan träffas i mängden av olika stilar och varianter. Dessa innefattar, men är inte begränsade till stjärnkompass, astrokompass, magnetkompass, Vegvisir kompass och prismatisk kompass. Den stjärnkompass är den mest populär av de ovan nämnda designen och är sagt att föreställa Polstjärnan.

Kompass tatueringar har också föreställt idealen om att följa ens drömmar. De är symboler för att hålla din kurs i livet och inte ge upp oavsett hur grova saker kan tyckas.
Kompassen ska föra dig där du behöver vara.

Här kan du se några av de bästa kompass tatueringar design för män och kvinnor. Vi hoppas att du kommer att gilla vår samling.Fotogalleri