86 söta handledstatueringar som alla kvinnor borde överväga att skaffa

  • Publicerad måndag, 17 april 2017 18:40
  • Träffar: 4268
Användarbetyg:  / 1
DåligtBra 

70 söta handledstatueringar som alla kvinnor borde överväga att skaffa

Handleden är en av de mest populära platserna där nybörjare kan tatuera sig. Särskilt bland kvinnor. Om inte annat för coolhetsfaktorn i sig så är kombinationen av minimalistiska designer, färgglada vattenfärger, eleganta armband och invecklade mönster mer än nog för att skaffa en sådan här tatuering. I följande galleri finns det bilder på många olika designval.

Handledstatueringar är det perfekta sättet att visa din personlighet på, och de sitter på en synlig del av kroppen som låter dig beundra din tatuering hela tiden.


Alla har sin egen smak när det gäller att välja en handledstatuering, men det finns vissa designer som går överskrider personliga preferenser.
De kan verka väldigt enkla, men betyder mycket för den som har tatueringen. De är också några av de enklaste tatueringarna att rita.
Dessa tatueringar gör också mindre ont jämfört med andra tatueringar på kroppen. Handleden är ett litet område och det går inte att ha en stor tatuering där. De flesta handledstatueringarna är söta och vackra med stor innebörd.

Om du letar efter inspiration för handledstatueringar kan du hitta idéer här från samlingen med 86 häftiga handledstatueringar.


Fotogalleri